Atelierbezoek

ATELIERBEZOEK, WAT EN WAAROM
Op verzoek organiseren wij privé bezoeken of met een klein gezelschap (max. c.a. 6 personen). De ervaring leert dat dit veelal zeer inspirerende momenten zijn. Het verhaal en de persoon achter het werk vormen vaak een ‘sleutel’ en een verrijking in de beleving van het werk. De uitwisseling vanuit wederzijdse waardering voor het werk wordt zeer gewaardeerd.
Het onderschrijft eveneens de blijvende meerwaarde en het belang van goede samenwerking tussen ‘galerie’ en kunstenaar. Ook om een kwalitatief hoogwaardig aanbod voor de aspirant koper te waarborgen.

We organiseren ook atelierbezoeken in groepsverband, soms met een lunch of in een combinatie met een andere culturele activiteit. Aan zo’n bezoek zijn dan enkele kosten  verbonden.
Wij benaderen zelf eveneens diegenen van wie wij weten dat zij zeer geïnteresseerd zijn in het werk van een kunstenaar. Wilt u een kunstwerk van één van de kunstenaars aanschaffen, nu of in de toekomst, en staat u nog niet op onze lijst. Laat het ons dan, het liefst via de mail weten, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.

*(Atelierbezoeken zijn niet bedoeld noch geschikt voor diegenen die -als amateur- slechts geïnteresseerd zijn in de technische beschouwing van het werk.)

Foto-Jalilova