Bianca Landgraaf

Presenteert hedendaagse Kunst van binnen- en buitenlandse kunstenaars. Met het werk dat zij presenteert begeeft ze zich op het snijvlak tussen figuratie en abstractie. Hiermee vertegenwoordigt zij een geheel eigen gezicht binnen de kunstwereld.

In 2013 sloot zij deuren van haar galerie in Laren. Naast- en naar aanleiding van deelname aan beurzen organiseert Bianca Landgraaf atelierbezoeken. Dit doet zij om geïnteresseerden in- en bezitters van het werk van kunstenaars meer inzicht te bieden in de ontwikkeling van het werk. En om de kunstenaar in zijn/haar eigen omgeving te kunnen ontmoeten. Deze manier van in aanraking komen met -het werk van- de kunstenaar is voor veel klanten en aspirant-klanten een enorme verrijking in hun ervaring van het werk, blijkt veelal uit de reacties.

Bianca Landgraaf bouwt als curator op 40 jaar ervaring in de kunstwereld. Met velen van de kunstenaars werkt zij al geruime tijd samen in een symbiotische relatie. Haar curatorschap in combinatie met hun vakmanschap zorgt voor een hoogwaardig aanbod tijdens beurzen maar ook atelierbezoeken.

Deelnemende kunstenaars:  o.a. George De Decker (B), Anneke Elhorst, Jan de Graaf, Le Thi Hien (VN), Peter Hiemstra, Ineke Hofste, Gerard Höweler, Mirian Jacobs, Annette Jalilova (FR), Thomas Junghans, Gerrit Langedijk, Herman Muys, Saskia Pfaeltzer, Gérard Redoulès (FR), Hans Rikken, Nora Tholhuijsen en Linda Verkaaik.