Bijzondere Tentoonstelling in het Papageno Huis in Laren van 8 t/m 17 december 2017

Knipsel

Met veel plezier nodig ik u uit voor een bijzondere tentoonstelling in Laren in samenwerking met de Stichting Papageno. Deze laatste tentoonstelling van 2017 is in zeer korte tijd gerealiseerd.

Na het sluiten van mijn galerie op de Zomertuin in het centrum van Laren heb ik me voornamelijk bezig gehouden met het deelnemen aan beurzen en het organiseren van atelierbezoeken. Door het wegvallen van de zorg voor de galerie, houd ik veel meer tijd en energie over om een goede opvolging te geven aan deze beurzen. Ik ontmoet er mijn eigen klanten en kan veel nieuwe belangstellenden aan mijn bestand toevoegen.

Eén wens was nog niet in vervulling gegaan. Het realiseren van een tentoonstelling op locatie. Het Papageno Huis is de perfecte locatie voor deze tentoonstelling! Een deel van de opbrengst van deze verkooptentoonstelling zal ik doneren aan de Stichting Papageno.

Het zal een overzichtstentoonstelling zijn met veelal nieuw werk van de meeste – voor u bekende –  kunstenaars: George de Decker (BE), Anneke Elhorst, Jan de Graaf, Peter Hiemstra, Ineke Hofste, Gerard Höweler, Mirian Jacobs, Annette Jalilova (FR), Thomas Junghans, Gerrit Langedijk, Li The Hien (VN), Herman Muys (BE), Monique Muylaert (BE), Mieke Pontier, Gérard Redoulès, Hans Rikken en Nora Tholhuijsen.

Het Papageno Huis beschikt over een kleine tuin waar we dan ook een paar grotere beelden zullen exposeren.

Openingstijden:

Officiële Opening : Vrijdag 8 december van 17 – 20 uur

Zaterdag 9 t/m zondag 17 december van 11-18 uur

Zondag 10 en 17 december 13 -18 uur i.v.m. het koffie concert.

Maandag 11 en dinsdag 12 december en de avonden op afspraak.

Belangrijk om te weten!

Nog tot 1 januari 2018 kunt u bij aankoop gebruikmaken van de kunstkoopregeling. Doordat ik geen vaste locatie meer heb, voldoe ik niet meer aan de criteria van het Mondriaanfonds.

Ik hoop u in Laren te mogen begroeten,

Bianca Landgraaf