Kunst Expositie Papageno Huis 2018

Met veel p5lezier nodig ik u uit van 17 november t/m 9 december a.s. voor een bijzondere tentoonstelling in Laren in het Papageno Huis in samenwerking met Stichting Papageno. Over de officiële opening volgt binnenkort meer informatie. De exacte openingstijden vindt u in deze link. Zet u de data al vast in uw agenda!
 a
a
Er zal werk te zien zijn van Anneke Elhorst, Gerard Höweler, Mirian Jacobs, Annette Jalilova FR, Gerrit Langedijk, Le Thi Hien VN en Mieke Pontier. Bij de officiële uitnodiging volgt ook uitgebreide informatie over de kunstenaars.
Net als vorig jaar, vindt de tentoonstelling plaats in de concertzaal. Daarnaast, zullen er in de kleine tuin achter het Papageno Huis grotere beelden te zien zijn.
Bij deze tentoonstelling heb ik duidelijk gekozen voor een presentatie van het werk van een kleinere groep kunstenaars. Héél duidelijk vanuit de behoefte om een grotere collectie van elke kunstenaar te kunnen laten zien.


Tijdens de expositie in december 2017 in het Papageno Huis in Laren, werd ik voor het eerst dagelijks geconfronteerd met de geweldige inzet van iedereen die verbonden is aan het Papageno Huis. Van zowel de permanente medewerkers als van de vele vrijwilligers die er werken. De bijzondere sfeer in dit huis, dat geheel in het teken staat van de jongeren, heeft mij zeer getroffen.

Ik vind het dan ook een eer dat ik ook dit jaar weer een tentoonstelling mag samenstellen in deze sfeervolle zaal. En ik hoop dat ik door deze tentoonstelling dit mooie instituut bij een nieuwe groep mensen onder de aan dacht kan brengen. Een prachtige goed doel! Voor meer informatie over het Papageno Huis, klik op bovenstaande foto.

Terwijl ik nu naar buiten kijk over een zonovergoten grasveld, denk ik aan de onstuimige weerssituatie van vorig jaar. Een groter verschil is niet te bedenken. En desondanks kwamen ook toen al velen naar het Papageno huis.

Screen Shot 2018-10-14 at 15.20.00

Ook deze keer zal een deel van de opbrengst van deze verkooptentoonstelling ten goede komen aan het Papageno Huis.

Activiteiten tijdens de tentoonstelling:
Dit jaar zullen er weer verschillende activiteiten plaats vinden tijdens de expositie, waaronder de wekelijkse koffie concerten en rondleidingen. Ook zou u uw bezoek aan het Papageno Huis kunnen combineren met een bezoek aan het Singer Museum.
Screen Shot 2018-10-17 at 21.30.54
Wij kijken ontzettend uit naar de tentoonstelling en hopen u graag te zien in het Papageno Huis in Laren.